De architect

Een wereldberoemde architect

Een uitzonderlijk project vereiste een uitzonderlijke architect. Missie volbracht! De 18-holes baan van Le Bercuit is de enige baan in België die is ontworpen door de beroemde Robert Trent Jones Sr, de eerste golfbaanarchitect die tijdens zijn leven werd opgenomen in de World Golf Hall of Fame.

70 jaar in het spel

Valderrama, Sotogrande, Las Brisas, Spérone, Moliet, Bondue, Port Royal, Oakland Hills, Spyglass, Pinehurst… In totaal dragen zo’n 400 legendarische banen over de hele wereld de handtekening van Robert Trent Jones Sr., waarvan er al een veertigtal nationale of internationale kampioenschappen hebben georganiseerd.

Een unieke signatuur

Robert Trent Jones Sr. is een naam die onmiddellijk herkenbaar is. Een aangeboren talent voor het ontwerpen van banen die technisch, tactisch en leuk zijn. Dit is duidelijk het geval bij Bercuit, gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Onze 18-holes baan is een perfecte mix van het reliëf en de kenmerken van de 5 valleien, en vereist een gevorderde techniek om par te spelen, maar de minder ervaren zullen ook iets van hun gading vinden, gecharmeerd door de verscheidenheid van de omgeving.