Evenementen & Incentives

Op zoek naar een prestigieuze omgeving om uw prospects en klanten uit te nodigen? Onze faciliteiten zijn op maandag en vrijdag beschikbaar voor uw privé-evenementen.

Ons professionele personeel en managementteam helpen u graag om een onvergetelijk evenement te creëren dat uw zakenrelaties zal bevorderen.


Download de brochure in PDF

Toegang tot het parcours

Op zoek naar een eersteklas locatie om het imago van uw bedrijf bij uw klanten te promoten? Huur het hele Bercuit-circuit of een deel ervan! U kunt niet alleen uw eigen golfwedstrijd organiseren voor maximaal 135 personen, maar u kunt de baan ook gebruiken om uw visuals en andere promotieartikelen tentoon te stellen.


Contacteer ons voor een offerte op maat

Werkruimtes

Er gaat niets boven de idyllische omgeving van Le Bercuit om zaken te bespreken met uw prospects! Je kunt niet alleen gebruik maken van onze sportfaciliteiten, maar ook van twee vergaderzalen met de nieuwste apparatuur.


Ontdek onze vergaderzalen


Catering à la carte

Geeft u de voorkeur aan een vorstelijk ontbijt of gebak? Gastronomische snack of lichte snack? Zakelijk of gastronomisch menu? Wat uw wensen ook zijn, onze chef zal zijn uiterste best doen om uw gasten tevreden te stellen.